Szerzők

BlogÓl - Ahol az én piciny blogom lakozik

Ez a blogom egy rövid kivonata, illetve nem rendszeresen karbantartott másolata. Az eredeti itt található: http://blog.konquer.org/

HTML

Friss topikok

Archívum

Hétvége - 2007.11.10

2007.11.10. 00:00 | Konquest | Szólj hozzá!

 Itt a 7vége.  Sajna ez most nem dominó7 díjcsomag, itt csak két napos. De hát majd kárpótol a jövő csütörtök, amikor is  dékáni szünet lesz :-). Bár én akkor dolgozni fogok, de hát azért még úgy is jobb, mint a semmi. Különösen, hogy nekem csütörtökön van a legtöbb órám. Most az Unix beadandót kellene dolgoznom. Ugyanis annak a határideje még kb 10 nap. És az bizony nem sok. De majd holnap, gondolom magamban. Viszont holnap tényleg nekiesek. Ma még addig is "fura" blogokat olvasok, vagy nem-tom :-). Ezt minimum egy ember még érti rajtam kívül is a világban, még ha ő nem is olvassa ezt. Bár ki tudja. Végülis nem csak a világ kicsi, hanem az internet is. Bizonyítás  itt. Második bizonyíték, és link papucsállatkapornóra pedig itt található. Ja, és pártot fogok alapítani. Már több oldalt kitöltöttem, nem sok választ el tőle, hogy hivatalosan is lehessen jelentkezni a Nemzeti Paralelpipedon Pártba. No meg  a hivatalos pártoldalt és pártemblémát is meg kell még csinálnom. Na de addig is, amíg ezen dolgozom, addig mondjuk megtervezem, hogy hogy fogok eltévedni az erdőben éjjel. Az ugyanis mától hivatalosan is szerepel az "egyszer szeretném életemben megtenni" listámon. Meg ma írtam egy zenét is. Bár sajna kottát csak írni tudok, olvasni nem, de így legalább mindíg bennem lesz az érzés, amikor a rádióban egy új sláger szól, és emberek milliói tombolnak rá, hogy "Hé, ezt lehet, hogy én írtam!".  Végezetül pedig, hogy felcsigázzam a hangulatot, bejelentem, hogy épp egy képen dolgozom, amit remélhetőleg  a következő alkalommal majd meg is jelentetek itt. Kíváncsi vagyok, ha készítek egy absztrakt képet, hányan mondják ár, hogy látnak benne valamit. Addig is mindenkinek további szép napot!

üdv.: konqueror@gépház

A bejegyzés trackback címe:

https://blogol.blog.hu/api/trackback/id/tr18231754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása